Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


SKIP-recorddag

Op zaterdag 10 september organiseert SKIP Princenhage voor jullie de SKIP-RECORDDAG. Een dag om naar uit te kijken, een dag om mee te maken en bovenal een dag om niet te missen. De dag zal plaatsvinden op de Dorpswei aan dreef 8 (bij slecht weer in de Koe) en begint om 11.00 uur.


Op zaterdag 10 september organiseert SKIP voor jullie de SKIP-RECORDDAG. Een dag om naar uit te kijken, een dag om mee te maken en bovenal een dag om niet te missen. De dag zal plaatsvinden op de Dorpswei aan dreef 8 (bij slecht weer in de Koe) en begint om 11.00 uur. De dag draait eigenlijk om twee dingen. Allereerst moet het een dag worden, waarop je allerlei supergave spelletjes kunt gaan doen. En aan de andere kant kun je met sommige spelletjes ook nog een medaille winnen. Bij sommige spelletjes gaat het er namelijk om dat je een record probeert te vestigen. We verdelen jullie natuurlijk in leeftijdsgroepen en behaal je binnen jouw groep een record bij een spel, dan win je een fantastische medaille.
 
Natuurlijk zijn er weer allerlei spelletjes naar de tuin gehaald, die de dag voor jullie tot een groot feest moeten maken. Zo hebben we een bungy-run, een buikschuifbaan, een supergrote stormbaan, wiebelfietsen en een sumoworstelspel. Met alle andere spelletjes die we voor jullie hebben, moet dit haast wel een geweldige dag worden. En wie weet heb je, naast een hoop lol, aan het eind van de dag ook nog zo’n mooie recorddagmedaille.
 
Omdat de dag ‘s morgens al begint, moet je voor deze dag een lunchpakket meenemen. Je krijgt van SKIP op deze dag natuurlijk wat te drinken. We willen de ouders vragen om op de tassen van de kinderen de namen te zetten. Dit houdt het voor ons wat overzichtelijker. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je voor deze dag sportieve kleren aantrekt. De recorddag is afgelopen om 15.30 uur. SKIP kijkt uit naar een mooie recorddag en hoopt jullie allemaal vol enthousiasme te begroeten.
 
Voor informatie kun je bellen met de SKIP-o-foon  06-51665709 (spreek je telefoonnummer en naam duidelijk in als we niet opnemen) of mail ons: skipprincenhage @ ilse.nl
 
Tot ziens, tot  S.K.I.P.


Overige nieuwsberichten