Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nose en Tasting van La Barrique

  Het heeft zeker iets; binnen komen in een zaal die al gevuld is met een heerlijk aroma van whisky. Tafeltjes waarop gevulde glaasjes uitnodigend staan te wachten tot iemand van hun inhoud wil kennis nemen.

Na een korte introductie door gastheer Erik Erkelens van La Barrique werd het woord gegeven aan de gast van vanavond Wim de Ridder, brand ambassador Nederland van Aberlour. Voorafgaand aan de proeverij vertelde hij dat hij gemiddeld twee proeverijen per week doet. Daarbij gebruikt hij dan de drie Aberlours die in Nederland geïmporteerd, aangevuld met drie andere merken. 
 
Vanavond had hij besloten om voor deze  avond specials te kiezen. Kortom, verschillende Aberlours en whisky's van Chivas Regal stonden de gasten, ingeschonken en wel, op te wachten.


  Het heeft zeker iets; binnen komen in een zaal die al gevuld is met een heerlijk aroma van whisky. Tafeltjes waarop gevulde glaasjes uitnodigend staan te wachten tot iemand van hun inhoud wil kennis nemen.

Na een korte introductie door gastheer Erik Erkelens van La Barrique werd het woord gegeven aan de gast van vanavond Wim de Ridder, brand ambassador Nederland van o.m. Aberlour. Voorafgaand aan de proeverij vertelde hij dat hij gemiddeld twee proeverijen per week doet. Daarbij gebruikt hij dan de drie Aberlours die in Nederland geïmporteerd worden, aangevuld met drie andere merken. 
 

Vanavond had hij besloten om voor deze  avond specials te kiezen. Kortom, verschillende Aberlours en whisky's van Chivas Regal stonden de gasten, ingeschonken en wel, op te wachten.De ontvangst vond plaats in de stemmige ruimte van het Bierreclamemuseum aan de Haagweg. Op de foto ziet u links Wim de Ridder en rechts Erik Erkelens van slijterij La Barrique aan de Haagsemarkt. Nog net rechts een stukje van Wim's charmante assistente Marijke. En het werd een bijzonder leerzame avond waarop Wim met enthousiasme en verve delen van zijn enorme kennis over bracht aan de belangstellenden.Ook Erik ontdekte weer de heerlijke geur en het aroma van kwaliteitswhisky's.

De avond was erg succesvol en er is daarom al een nieuwe avond gepland op 16 november. Die avond zal vooral worden ingevuld met whisky's die gerijpt hebben in (ex-) sherryvaten. Wie belangstelling heeft moet snel bellen naar La Barrique, want de ruimte is maar beperkt en daardoor ook het aantal potentiële deelnemers.


Overige nieuwsberichten