Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuw (edel) bloed in Restaurant Mirabelle. En een Ferrari-fan!

Er komt weer leven in Restaurant Mirabelle, en hoe! Ondernemersechtpaar Splinter uit Waalwijk heeft het restaurant overgenomen als eerste acquisitie in de door hen nieuw opgerichte Santé Group en bij die gelegenheid Joris Peters, momenteel sous-chef in het befaamde restaurant Inter Scaldes in Kruiningen, benoemd tot chef-kok. Joris Peters is bepaald niet de eerste de beste, hij heeft al de nodige sterren mee helpen verzamelen bij La Rive in Amsterdam, De Librije in Zwolle, Wolfslaar in Breda om maar een paar bekenden te noemen en restaurant La Joya in Albufeira, ook al goed voor 2 sterren. Wie Jannis Brevet in Kruiningen zal gaan bijstaan is nog niet bekend.

Na de kerstvakantie gaat het restaurant weer open. Door de week gaat men zich vooral richten op de zakelijke gast, in de weekeinden zal het accent komen te liggen op feesten en partijen.


Het echtpaar Splinter zijn ondernemers die sinds 2005 succes hebben vergaard met bijzondere promoties en VIP arrangementen van hun onderneming 10Dens en ze vergaren ook bekendheid met verhuur van bijzondere automobielen. Zie de website over 'Special cars for rent'. Het echtpaar is 37 jaar en het zijn dus ondernemers, maar nog niet in de horeca, dat is nieuw. In 2007 maakte het programma TopSpeed een film over de Culinaire Rallys die ze organiseren (er is er trouwens weer een, met zware 4x4 en SUV's, op 22 november). U kunt kennis maken met de snelle wereld van Porsches, Ferraris en super Audi's door op deze link te klikken, dan gaat u er naar toe.

<-- Ed Splinter (links) en echtgenote, de nieuwe eigenaren van Mirabelle met de presentator van het Top-Speed programma.

Overige nieuwsberichten