Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Kom kijken bij de Landelijke politiedag in Breda
Op zaterdag 8 oktober is het zover: dan presenteert de politie zich in het hele land. In het district Breda is van 10:00 tot 16:00 uur het politiebureau van team Vlaanderenstraat voor het publiek geopend. Het thema van de dag is: ”Samen verantwoordelijk”. U bent van harte welkom !

Op zaterdag 8 oktober is het zover: dan presenteert de politie zich in het hele land. In het district Breda is van 10:00 tot 16:00 uur het politiebureau van team Vlaanderenstraat voor het publiek geopend. Het thema van de dag is: ”Samen verantwoordelijk”. U bent van harte welkom !

Samen verantwoordelijk

De politie werkt samen met andere organisaties. Ook zij presenteren zich op deze open dag. Samen met de burgers proberen zij te werken aan een veilige en leefbare samenleving. De open dag laat duidelijk zien dat de politie in het veld niet alleen staat. Andere instellingen zoals Bureau Slachtofferhulp, Bureau Halt, het Openbaar Ministerie, 3VO, Koninklijke Marechaussee, de Gemeente Breda met hondenwachters en Vertizontaal, geven eveneens acte de présence.

Demonstraties

Het is leuk om te kijken naar diverse demonstraties. Verspreidt over de dag laten de hondengeleiders van het district Breda zien hoe ‘een boef’ gevangen wordt door een politiehond. De bikers vertonen regelmatig hoe zij met behulp van hun moutainbike kunnen optreden in moeilijke situaties. Ook kunnen ouders hun kinderen in en op allerlei voertuigen filmen of fotograferen. Beredenen van het Korps Landelijke Politiediensten showen hun indrukwekkende en edele viervoeter. Het VHT (Verkeershandhavingsteam) is aanwezig en geeft uitleg over verkeerszaken. Natuurlijk zijn ook de wijkagenten er deze dag.

Mid West Band

De dag wordt muzikaal omlijst door de Mid West Band. De bigband van de regio Midden en West-Brabant. De Mid West Band is een bigband met de traditionele bezetting van saxen, trombones, trompetten en een ritmesectie. Zangeres Marie-Louise completeert de band met haar warme vocale klanken. De band speelt natuurlijk de traditionele bigband muziek van Glenn Miller, Sammy Nestico en tal van andere geweldige arrangementen.

Prijsvraag

Het spreekt voor zich dat alle voertuigen van binnen en van buiten te bekijken zijn en er is gelegenheid voor ouders om hun kinderen in, op of bij deze voertuigen te fotograferen of filmen. Het is ook leuk om mee te doen aan een prijsvraag over de politie, waarbij u via de website van de politie www.politiemwb.nl achter de antwoorden kunt komen. De winnaar krijgt een rondleiding op een politiebureau. Het belooft weer een leuke dag te worden.

Tot zaterdag aan de Vlaanderenstraat!


Overige nieuwsberichten