Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Halloween party van SKIP (31.10)

 
Op zaterdag 3 november gaan we de Halloweendiscoparty in gemeenschapshuis de Koe houden. Het belooft een disco-avond te gaan worden, die we helemaal gaan aankleden in de sfeer van Halloween. Om het jullie zo goed mogelijk naar de zin te maken, hebben we het programma opgesplitst in twee delen.

  Halloween feest van SKIP

   
 Groep 1 tot en met 4
Voor jullie begint de avond om 18:45 uur. Natuurlijk is het de bedoeling dat je je verkleedt voor deze mooie avond. Je mag spannend, eng of heel betoverend komen. Zorg er voor dat je er fantastisch uitziet, want we willen een echte Miss en Mister Halloween-verkiezing gaan doen. De mooist verklede kinderen krijgen dus een mooie prijs. Verder willen we er een gezellige avond van maken, waarbij je zelfs licht gaat geven. Als je wilt weten hoe dat gaat, of heb je gewoon zin om weer een avondje naar S.K.I.P. te gaan, dan moet je er vast en zeker bij zijn. Je ouders kunnen voor aanvang, bij de deur, wat consumptiebonnen voor je kopen. Zo hoef je niet onnodig met geld rond te lopen. Je ouders mogen je om 20.15 uur weer op komen halen.


 
 

 

 

Groep 5 tot en met 8
De Halloweendiscoparty zal voor jullie om 20.30 uur van start gaan. Ook jullie willen we uitdagen om verkleed te komen. Probeer jezelf maar eens flink uit te dossen. Dat kan eng, spannend, super-vet-griezelig of gewoon lekker origineel zijn. De mooiste creatie van die avond kan een mooie prijs te winnen.Verder zit de avond vol verrassingen. Deze supervette disco met een halloween-coole dj mag je zeker niet missen. Uiteraard vindt deze avond plaats in de Koe en zullen we pas stoppen als om 22:30 uur het dak er helemaal af is gegaan.
De consumpties die je die avond gebruikt, zijn voor eigen rekening!!! Je kan bonnen kopen. 

Als jij of je ouders nog vragen hebben kunnen jullie ons bellen op 06-47440075 of mail ons op: info @ skipprincenhage.nl We zien jullie graag op de laatste activiteit van S.K.I.P. van dit jaar. Dus laten we nog één keer met z’n allen keihard knallen!!! 

Wil je nog nagenieten van alle activiteiten uit het S.K.I.P.-jaar en kijken of je zelf op de foto staat? Je kan de foto’s nu bekijken op www.skipprincenhage.nl

Tot 3 november, tot SKIP

 

 Overige nieuwsberichten