Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


KAAT&CO bundelt krachten en groeit
 KAAT&CO gaat per half februari een unieke samenwerking aan met een van Nederlands meest succesvolle evenementenbureaus, Planet Event. Dit eveneens Bredase bedrijf heeft in zijn kleurrijke historie namelijk al 3 keer de Gouden Giraffe gewonnen voor het meest creatieve en effectieve concept. Robert Stobbelaar, voormalig salesmanager van AB-InBev Nederland, is aan de directie van KAAT&CO toegevoegd om het salesteam te optimaliseren.

Met de bundeling van krachten tussen KAAT&CO en Planet Event zal een perfecte mix ontstaan tussen coördineren, creëren en produceren van bedrijfsevenementen. Twee gepassioneerde en bevlogen bedrijven die het beste in elkaar naar boven brengen en daardoor een geweldige efficiencyslag maken. We delen kennis, kunde, ervaring passie én kantoor.
Voor onze opdrachtgevers betekent dit een winst in prijs/kwaliteit, creativiteit en uiteraard het belangrijkste: realisatie van unieke evenementen Door de krachtenbundeling ontstaat er een no-nonsense combinatie die het vak als geen ander verstaat. Niet voor niets is al 3 keer de Gouden Giraffe - dé vakprijs van de evenementenbranche - gewonnen voor het meest creatieve en effectieve concept van het jaar. Dat maakt ons uniek in Nederland.
Arnoud Snel van Planet Event: 'Door gebruik te maken van de commerciële expertise van KAAT&CO kunnen wij als Planet Event ons nog meer focussen waardoor een win/win-situatie ontstaat met betrekking tot creatie en communicatieve zeggingskracht, dus nóg betere evenementen en belevingstrajecten.' 

Achtergrondinformatie KAAT&CO:
KAAT&CO is een full service organisatiebureau voor de zakelijke markt, gespecialiseerd in het creëren, organiseren en realiseren van communicatieve bedrijfsevenementen op maat. Doelstellingen van de opdrachtgever worden vertaald naar live communicatie. Of het nu gaat om een personeelsfeest, productintroductie, teambuilding, incentive, congres, of een relatie-event, KAAT&CO ontzorgt en begeleidt tot in de puntjes, zowel tijdens het evenement als in het voor-en natraject. 

In de eerste drie jaar heeft KAAT&CO op een gedegen manier de fundamenten kunnen leggen voor een solide en betrouwbare evenementenorganisatie. Anouk Stobbelaar is afkomstig uit de stal van Wop.nl uit Etten-Leur, waar zij ruim 7 jaar als accountmanager heeft gewerkt. 

Robert Stobbelaar is het bedrijf per 1 januari komen versterken. Met zijn ruime saleservaring in FMCG, opgedaan bij o.a. Bacardi Nederland en AB-InBev, zal hij het salesteam voorzien van nieuwe commerciële impulsen. Daarnaast zal hij zich specifiek richten op het ontwikkelen van nieuwe salesconcepten en het uitzetten van een solide MVO beleid. 

Vanwege de koerswijziging is ook de huisstijl en de website flink onder handen genomen, zie www.kaatenco.nl.

 

<- Anouk Stobbelaar


Overige nieuwsberichten