Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Haal iets leuks op de markt van het Princenhages Mannenkoor (15.5)


Dat goede tradities niet verloren gaan, daar zorgt al vele jaren het 100 jarige Princenhage’s Mannenkoor voor. Want dat zij buiten voortreffelijke stemmen ook een goede neus hebben, wat betreft antieke snuisterijen of zo maar aardige dingen, die men dan ook nog voor een prikkie kan kopen, dat is inmiddels wijd en zijd bekend. Vele vaste bezoekers van de jaarlijkse rommelmarkt die traditiegetrouw in de Koe wordt gehouden, staan al voor dag en dauw te wachten op het moment dat de deuren open gaan. Dat de sfeer en de vele standhouders daar het grootste aandeel in hebben, staat natuurlijk buiten kijf. Het Princenhage’s Mannenkoor weet steeds weer de juiste deelnemers te vinden die borg staan voor uw leuke of waardevolle aankoop. Zo zijn er talloze leuke artikelen die dag in de Koe te halen. Dus een dag die u nu alvast in uw agenda moet zetten!!

Zondag 15 mei aanvang 11.00 uur tot 15.00 uur in De Koe, Ambachtenlaan 1 Princenhage. Voor de entreeprijs hoeft u het niet te laten want die is slechts één euro per persoon. Kinderen beneden de 12 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang. Dat u dan ook nog het Princenhage’s Mannenkoor een financieel steuntje voor al haar activiteiten geeft, moet dan helemaal een goed gevoel geven.

Mocht u aan de verkoop van deze rommelmarkt deel willen nemen dan kunt u voor inlichtingen en kraamverhuur bellen naar tel. 076-5422828 of 06-12137789. Wanneer u uw zangtalenten wilt ontplooien en meer te weten wilt komen over het koor, dan bent u van harte uitgenodigd op een van onze repetitieavonden op woensdagen van 19.30 tot 22. 00 uur in gemeenschapshuis De Kievitslaar aan de Rijsbergseweg recht tegenover de kerk van Effen.


Overige nieuwsberichten