Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


90-jarig Jubileum Paarden- & Ponysportvereniging Princenhage (27.8)


Oproep aan oud-leden!

In 1921 werd de R.K. Rijvereeniging De Paarden vriend te Princenhage opgericht. Waar eerst de mannen deelnamen aan de georganiseerde wedstrijden mochten jaren later ook de vrouwen meedoen. In 1964 werd de ponyclub De jonge Paardenvriend opgericht. Sinds 1994 zijn beide verenigingen gefuseerd tot het huidige Paarden- en Ponysportvereniging Princenhage. Zowel de dressuur, het springen als de samengestelde wedstrijdsport worden tot op de dag van vandaag fanatiek beoefend in Princenhage. Deze club moet het niet alleen hebben van haar leden maar ook van haar vrijwilligers. Zoals o.a. de maandagochtendploeg; een gezellige groep heren op leeftijd, die niet alleen het terrein en de Keet up to date houdt, maar er tevens voor zorgt dat de smeuïge verhalen uit de oude doos niet verloren gaan.

De vereniging wil het 90- jarig jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert zij op zaterdag 27 augustus 2011 een feestavond voor iedereen die met P&PSV Princenhage een band heeft of ooit heeft gehad. Een unieke gelegenheid om oude vrienden en bekenden te ontmoeten uit de paardensport en natuurlijk herinneringen op te halen. De feestavond begint om 19.00 uur op het terrein van P&PSV Princenhage, Rithsestraat 215, 4838 GA Breda.

Er zijn zoveel mogelijk oud-leden persoonlijk aangeschreven, maar helaas was het niet mogelijk alle oud—leden te traceren. Gelieve deze oproep daarom als een persoonlijke uitnodiging te beschouwen.

Bovendien: kent u nog mensen die ook bij de Princenhaagse rijvereniging betrokken zijn geweest, maak hen dan a.u.b. attent op deze feestavond. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Voor aanmelding en meer informatie, zie www.penpsvprincenhage.nl of bel 0628-586848 (a.u.b. na kantooruren of in het weekend)


Overige nieuwsberichten