Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Festival van het leren in de Bieb (27.8)
Leren smaakt naar meer! Zaterdag 27 augustus is het Festival van het Leren in Breda. Kom kijken, luisteren, ruiken, proeven en ontdek wat er komend cursusseizoen zoal te doen is!

Het Festival van het Leren is de Cursusmarkt in een nieuw jasje. Tijdens het Festival is er van alles te beleven, buiten en binnen, voor jong en oud. Doe mee met de vele gratis workshops en ontdek hoe leuk leren kan zijn! Er zijn demonstraties Breakdance, dansfit en (rolstoel) zumba, maar ook taaladvies, toneel en digitale fotografie. Ga op zoek naar uw stamboom of kom meer tot jezelf met yoga of mindfulness. Kom gezellig luisteren naar een verhalenverteller, ontdek meer over sociale media, ga aan de slag in het Medialab of doe (tegen een kleine vergoeding) mee met een workshop cupcakes maken.

Op het binnenplein zal een MC de presentaties aan elkaar rappen. Kom genieten van de wereldkeuken op het romantische terras bij de moerbeibomen. In de theaterzaal en in de Bibliotheek laten diverse organisaties hun cursussen zien in de vorm van inloopworkshops. Het wordt een afwisselende middag waarin iedereen alvast van een cursus kan proeven.

Het Festival van het Leren vindt plaats op zaterdag 27 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur in het gebouw van Bibliotheek Breda en Nieuwe Veste aan de Molenstraat 6, Breda. Het actuele dagprogramma is vanaf 22.8 te vinden op www.uitinbreda.nl

Met dit festival sluit Breda aan bij het landelijke evenement dat tot doel heeft mensen te stimuleren zich verder te ontwikkelen.

Het Festival van het Leren in Breda wordt georganiseerd door Volksuniversiteit De Brede Aa, MEE, WIJ, Breda Actief, Nieuwe Veste, Bibliotheek Breda, UITpunt Breda en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Breda.


Overige nieuwsberichten