Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Cultuurnacht Breda: pure MAGIE (20.01)

Laat je betoveren door de Cultuurnacht!

Ken je dat? Van die momenten dat je verleid wordt door een warm bad van klanken, betoverd door een prachtig beeld, zweeft op de ritmes van dansers. Alsof tijd en plaats er niet toe doen. Alsof je loskomt van de wereld en alles, even en juist op dat moment helemaal perfect is. Die betovering van dat magische moment, daar draait tijdens de Cultuurnacht Breda alles om!

Tijdens de Cultuurnacht worden ook de Bredase Cultuurprijzen uitgereikt. De prijzen zijn het resultaat van een unieke samenwerking tussen de Rabobank, Stichting BoArte en Gemeente Breda. De prijs is bedoeld om jonge talenten en professionals te stimuleren. Daarnaast dient de prijs ter bevordering van de maatschappelijke functie van cultuur.

Er worden drie prijzen uitgereikt: de 'BoArte Aanmoedigingsprijs' voor nieuw talent, de 'Gemeente Breda Oeuvreprijs' voor een buitengewone prestatie en de 'Rabobank Cultuurprijs', voor een maatschappelijke prestatie op cultureel gebied. Een onafhankelijke jury nomineert diverse kandidaten die op cultureel vlak van bijzondere betekenis zijn voor Breda. Kijk snel wie er genomineerd zijn voor de Bredase Cultuurprijzen 2012.

Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar op veel adressen. Kijk hier voor de complete lijst 

PERSBERICHT

Maak kans op een exclusief en intiem concert Tiësto, Hardwell en R3HAB tijdens Cultuurnacht Breda 

AB InBev steunt dit jaar als partner de Cultuurnacht en koppelt daaraan direct een unieke actie. Kaarten voor het exclusieve concert van Tiësto, Hardwell en R3HAB zijn o.a. verkrijgbaar via een winactie van Jupiler en Dommelsch.

Middels een Cultuurnacht passe-partout kunnen deelnemers gedurende de avond meerdere instellingen bezoeken. Alleen deelnemer Mezz vormt hier een uitzondering op. Tiësto, Hardwell en R3HAB zullen een exclusief en intiem concert geven in Mezz. Poppodium Mezz zal omgetoverd worden tot een heuse Dance-tempel.

Kaarten hiervoor zijn niet te koop en beperkt verkrijgbaar. Door het kopen van een krat of sixpack Jupiler of Dommelsch bij diverse Albert Hein supermarkten in en rondom Breda, maak je kans op 2 van de 100 kaarten die AB InBev weg zal geven. Zie voor de verdere actievoorwaarden de beschrijving in de supermarkten en op de website www.ab-inbev.nl

Cultuurnacht Breda is een jaarlijks terugkerend evenement in Breda, dat begonnen is in 2009. Het is een initiatief om op één avond met diverse kunst- en cultuurinstellingen te kunnen kennismaken. Op 20 januari 2012 vinden er in drieëndertig instellingen zoals musea, galeries, theaters en andere kunst- en cultuurinstellingen in Breda, activiteiten plaats op het gebied van kunst en cultuur.

AB InBev vindt het belangrijk dat mensen op een gezellige en informele sfeer kennis kunnen maken van de diversiteit aan kunst en cultuur in Breda. AB InBev heeft als droom om het beste bierbedrijf in een betere wereld te worden en in die betere wereld mag kunst en cultuur niet ontbreken. En dat dit jaar Tiësto, Hardwell en R3HAB een concert verzorgen in hun thuisstad Breda is uniek aldus Annemieke Matthijssen, Corporate Affairs Manager Nederland.

Over AB InBev
AB InBev Nederland is onderdeel van Anheuser-Busch InBev, 's werelds leidinggevende bierbrouwer. AB InBev voert in Nederland bekende biermerken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck's. Zie voor meer informatie: www.ab-inbev.nl

Overige nieuwsberichten