Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


De bordjes zijn verhangen. Fondas --> Zicht Adviseurs

Regionaal maatwerk met landelijke dekking
ING Assurantiekantoren / Fondas verder onder nieuwe naam 

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

ING Assurantiekantoren Nederland B.V. heet vanaf juni j.l. Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs (kortweg Zicht). Elf handelsnamen waaronder Fondas dat begon met een groot kantoor op de kruising Heilaarstraat/Ettensebaan die onder ING Assurantiekantoren Nederland vielen, gaan verder onder de nieuwe naam. De vestigingen zijn en blijven actief als adviseur en bemiddelaar in verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Na een aantal forse afslankrondes waarbij een groot deel van de activiteiten van ING aan de Ettensebaan weer verdween is nu het oude Fondas logo van de gevel verwijderd en is het nieuwe Zicht logo aangebracht. 


De volgende handelsnamen krijgen de nieuwe naam Zicht: Athena (regio Amsterdam), Cantos-Malherbe (Zuid/Oost-Brabant), Census (Noord-Nederland), Fondas (West-Brabant), Midstaete (regio Utrecht), MiXZ (regio Den Haag), Noordborgh (Noord-Holland), Ridderpoort (regio Rotterdam), Salix (Overijssel), Westra Hoekzema (regio Utrecht) en Zuidstaete (Limburg). In totaal gaat het om ruim 20 vestigingen die verspreid zijn over het hele land, met een onderverdeling in vier regio’s: Noord-West, Midden/Noord-Oost, Zuid-West en Zuid.
We hebben de afgelopen jaren staffuncties gecentraliseerd en gewerkt aan de verdere integratie van de kantoren. Met de nieuwe naam en zo’n 650 werknemers hebben we nationale dekking en veel kennis, maar door de verdeling in vier regio’s en de spreiding van de 20 kantoren blijven we ook regionaal maatwerk bieden, aldus Heleen de Heer, directeur van Zicht. ING is verplicht om de bank- en verzekeringstak te splitsen. Voor ons bracht dat een kans mee; een nieuwe positie innemen in de turbulente advies- en bemiddelingsmarkt. 

Over Zicht
Zicht, met haar rechtsvoorgangers, bestaat al meer dan 100 jaar. Ze biedt ondernemers en particulieren inzicht in hun persoonlijke financiële situatie en adviseert hen over het voorkomen, opvangen en verzekeren van financiële risico’s en bijbehorende oplossingen. Zicht kan in vrijheid producten van verschillende aanbieders adviseren.
Zicht is onderdeel van het Nationale-Nederlanden concern; hiermee heeft zij een betrouwbare en solvabele moedermaatschappij. 

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
Ettensebaan 31
Telefoon 076-5305555

Overige nieuwsberichten