Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuws over de NAC Street League
Zesde seizoen NAC Street League aangebroken 

De NAC Street League staat aan de vooravond van haar zesde seizoen. De straatvoetbalcompetitie van NAC Breda heeft al veel successen en prijzen op haar naam staan en er wordt met veel plezier uitgekeken naar wat dit voetbalseizoen in petto heeft. De trapveldjes in de wijken van Breda worden weer klaargemaakt voor de voetbaltalenten van jongens en meiden van 12 tot 16 jaar. Het nieuwe NAC Street League en NAC Ladies Street League seizoen start namelijk op 30 september. Aanmelden kan nog steeds.

Het is intussen al weer vijf jaar geleden dat de straatvoetbalcompetitie van NAC Breda startte met twaalf NAC Street League teams. Na een uitbreiding naar de NAC Junior Street League in 2009 en de NAC Ladies Street League in 2010 hebben 3600 jongens en meiden een Street League carrière achter de rug. Dat het concept een succes is wordt niet alleen in Breda onderkend. Tien clubs als PSV, NEC en Feyenoord hebben het Bredase voorbeeld gevolgd. Hierdoor heeft er in juni ook een landelijke finale plaatsgevonden naast het Rat Verlegh Stadion. Zowel de NAC Street League, NAC Ladies Street League en de NAC Junior Street League hebben hierbij de Bredase eer vertegenwoordigd.

Er vallen binnen de straatvoetbalcompetities behoorlijk wat punten te scoren. Natuurlijk is het voetbal het belangrijkst, waarbij de jongeren extra clinics krijgen van oud-NAC-spelers. Maar mochten ze punten achterlopen op de koploper, kunnen ze deze inhalen door punten te scoren binnen de Bonus/Malus competitie. Deze competitie is in het leven geroepen om Fair Play en Fair Support te bevorderen. Zo worden er punten gescoord met goed gedrag en wordt slecht gedrag afgestraft met minpunten. Ook kunnen er extra punten worden gescoord met buurtbijdragen zoals het opruimen van buurtafval of het opknappen van een tuin. De prijzen zijn seizoenskaarten van NAC Breda voor het hele team en een buurtfeest. 

Vanaf eind september wordt er dus weer flink gevoetbald in de wijken van Breda. Jongeren tussen de 12 en 16 jaar kunnen zich nog steeds opgeven voor dé straatvoetbalcompetitie van NAC. Aanmelden kan tot 12 september via www.nacstreetleague.nl, www.nacladiesstreetleague.nl of via info @ nacstreetleague.nl

Overige nieuwsberichten