Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Maak kennis met PUNCH ! (23.3)
Punch Workshop van Marian Verdonk, het maken van afbeeldingen op textiel met behulp van een machine die iedereen kan bedienen. Nee, het is geen warme drank maar een nieuwe manier om heel erg creatief bezig te zijn onder leiding van Marian Verdonk. Punchen is een nieuwe innovatieve techniek om te 'schilderen' met stof en wol. Er komt geen water of verf aan te pas, evenmin als naaigaren. Punchen gaat snel en iedereen kan het. Ook als je jezelf niet creatief vindt, twee linkerhanden hebt, nog nooit een lapje textiel in je handen hebt gehad. Punchen is gemakkelijk en leidt tot verrassende resultaten. 

Punchen is: een eigen, nieuwe, unieke stof creëren. Zonder dat er breien, weven of naaien aan te pas komt. Creëren met textiel zonder dat je deze technieken hoeft te leren kennen. Het enige wat je hoeft te leren is het bedienen van de punchmachine. En dat is kinderspel! Na een korte uitleg kun je direct aan de slag. Hoe het helemaal precies in zijn werk gaat staat op de website van Marian, http://www.punchworkshops.nl
Iedereen kan het, kinderenvinden het ook prachtig om te doen. Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8? Voor jou is er iedere dinsdagmiddag om 16.00 een nieuwe creatieve club. In het atelier gaan we op allerlei manieren creatief aan de slag. We gaan geen voorbeelden namaken, het is de bedoeling dat je helemaal je eigen dingen maakt. En dat doen we met allerlei materialen. Uiteindelijk maken we met ons allen een groot kunstwerk!

Kom je ook naar het atelier van Punch! Workshops? Iedereen kan meedoen, je betaalt maar 1 euro per keer! We beginnen op 26 maart. Het adres is: Verbeetenstraat 7 (zijstraat van de Haagweg). 

Punch! workshops houdt op zaterdag 23 maart van 14:00-18:00 uur open huis in het nieuwe atelier. De open dag is bedoeld voor iedereen die benieuwd is hoe je creatief bezig kan zijn met textiel. En vooral naar wat Punch! eigenlijk is.


Overige nieuwsberichten