Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Roparunteam organiseert sponsorloop op KBS De Zandberg (28.3)

Team Sprinters probeert elk jaar zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Roparun. Dit jaar krijgen we daarbij hulp van de leerlingen van KBS De Zandberg uit Breda. Op donderdag 28 maart gaan de leerlingen een mini Roparun lopen voor het goede doel.
De ruim 800 leerlingen van de school kunnen voor elke te lopen ronde worden gesponsord door ouders, opa's en oma's, ooms en tantes, buren... Gedurende de dag zullen alle klassen om beurten hun mini Roparun lopen op en rond de speelplaats van school. Het evenement wordt begeleid door een groot aantal leden van Team Sprinters plus leerkrachten van de school. Ook de Roparun vogel Ropi zal aanwezig zijn om de lopers aan te moedigen. Voor de moe gelopen leerlingen wacht een mooie attentie na hun sportieve prestatie!

Roparun
"Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Team Sprinters bestaat voor het grootste gedeelte uit leden van de atletiek vereniging Sprint. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. De verkoop van de kerststukjes bij AV Sprint is een van de acties van Team Sprinters. Voor meer informatie over de Roparun, Team Sprinters en de acties kijkt u op www.teamsprinters.nl Tijdens de afgelopen eenentwintig edities van de Roparun is al meer dan 51 miljoen euro opgehaald voor zorg aan mensen met kanker. (bron www.roparun.nl)Overige nieuwsberichten