Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Openingen op Dr Struyckenplein. Lidl zoekt nog personeel.
Binnenkort (dec 2013) worden de eerste nieuwe winkels opgeleverd op het Dr Struyckenplein in Heuvel, Breda

De winkels Jumbo, Lidl, Kruidvat, Bakkerij van Ierssel, Multifleur, Primera en Zeeman hebben de sleutels van de units en ze gaan aan de slag met de inrichting. De geldautomaat van het plein die geparkeerd was op de hoek van de Scharenburgstraat is daar weer weg en op 13 december teruggekomen naar het plein, maar nu aan de kant van de Rijpstraat. De eerste opening is die van bakkerij Van Ierssel op 17 december gevolgd door Kruidvat op de 28e.

Lidl houdt op 20 december een inloopmiddag in De Vlieren, Huis vd Heuvel op het Nolensplein voor personen die zin hebben om er te komen werken. De winkel zelf gaat in februari open. De verwachting is dat de deuren in februari 2014 openen. De Jumbo tenslotte gaat 22 januari open. Vestiging Haagweg sluit dan. 

Bij Het Kwartier (zie elders) kun je vanaf april 2014 heerlijk eten en gezellig zitten. In dat gebouw komt ook een groot Fitness-centrum.

De Baadster, het beeld dat een plaats had op het oude plein staat momenteel in de opslag maar er wordt al nagedacht over een eervolle herplaatsing. 


(Uit dichtbij.breda.nl)

BREDA - De ondernemers die hun intrek nemen in het nieuwe winkelcomplex aan het Dr. Struyckenplein zijn inmiddels gestart met de verbouwing en inrichting van de ruimtes. Meesterbakker Van Ierssel opende 17 december, supermarkt Jumbo zal naar verwachting de deuren openen in de tweede week januari 2014. Er is nog één winkelpand vrij voor verhuur.

Naast deze bedrijven vestigen zich een filiaal van Kruidvat, Multifleur, Zeeman, Primera en Lidl zich aan het Dr. Struyckenplein. Vermoedelijk is Lidl de laatste winkel die de deuren opent, vlak voor het officiële openingsmoment van het winkelgebied op 22 februari. Ook is er inmiddels een geldautomaat van de Rabobank aan de achterzijde in de Rijpstraat en tegenover het winkelblok opent in april 2014 Brasserie - IJssalon Het Kwartier.

Nieuwe logo winkelcentrum
De voorbereidingen voor de openingshandelingen zijn inmiddels al gestart, onder meer in overleg met de nieuw opgerichte winkeliersvereniging Dr. Struyckenplein, laat Cor Eschmeijer, directeur van WPM Winkelcentrummanagement weten. Op 22 februari wordt het nieuwe logo en beeldmerk van het winkelcentrum onthuld. Dan moet ook de terreininrichting en de reclame-uitingen van de winkeliers klaar zijn.

Het winkelcentrum Dr. Struyckenplein wordt het nieuwe winkelhart van de Heuvel, meent Eschmeijer. Daarom zullen de winkeliers onder begeleiding van WPM Marketing & Communicatie de komende maanden acties op touw zetten om bekendheid te geven aan het nieuwe winkelgebied. Huidige en toekomstige bewoners kijken in ieder geval al uit naar de ontwikkelingen op het plein. Een bewoner jubelt Er komt ook een Kruidvat op het plein, joehoe!

Open huis
Inmiddels hebben de eerste 110 bewoners op 18 december de sleutel van hun appartement in Wonen boven Winkels ontvangen. 80 Procent van de woningen is daarmee verhuurd, maar er zijn nog een paar appartementen beschikbaar. Op donderdag 19 december organiseerde woningcorporatie WonenBreburg daarom een open huis maar het aantal verkopen valt nog tegen.


Overige nieuwsberichten