Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Shopping en solden in Princenhage-Breda. Bijna elke dag open deur!

Shopping en solden in Breda-Princenhage is dichtbij, gemakkelijk, voordelig en lekker. Of je nu het huis wenst in te richten, electronica kopen, profiteren van de lage prijzen in de supermarkten van Breda-Princenhage, het kan allemaal vanuit België op nauwelijks 10 minuutjes met de wagen. En ook in Nederland zijn de prijzen na de feestdagen interessant: geen solden maar SALE en Uitverkoop en dan overal. Jezelf laten verwennen in de brasserie Don Qui-John of thee drinken bij tante Betsie op de Haagsemarkt, je verbazen over het nieuwe Mirabelle, deftig doen in Ruitersbosch of je verschuilen bij de Boschwachter in het bos? Smakelijk! Op de zondagnamiddag een bezoekje brengen aan het Bierreclamemuseum met herinneringen aan alle brouwerijen van België en je de ogen uitkijken? Overal vrij parkeren! 

<-  Aan de linkerzijde vindt u informatie over de belangrijkste winkels in de directe omgeving met adressen. Bij RECLAMEFOLDERS komt u terecht op een plek waar u onder Supermarkten de allerlaatste aanbiedingen van C1000, Albert Heijn en Jumbo kunt vinden. Bijzonder aanbevolen natuurlijk het Meubelplein van Breda-Princenhage met een super-grote Ikea, een Mediamarkt en vele speciaalzaken. In het dorp: de spraakmakende Albert Heijn, de C1000 supermarkt met soms wel belachelijk lage prijzen en Kaatje Jans met tientallen soorten Nederlandse kaas. Overal vrij parkeren. Iets verderop: de Mega Jumbo XL bij het NAC voetbalstadion. En de stad Breda met veel modewinkels is ook op 5 minuutjes van het dorp. Welkom!

Let op! De winkels zijn alle dagen open, op zondag vanaf 12 uur. Niet open: 25 en 26 december, 1 januari.Overige nieuwsberichten