Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Rabo-Clubkas campagne: dit jaar 50% méér beschikbaar
Afgelopen jaar introduceerde Rabobank Breda de Clubkas Campagne: niet de bank zelf, maar de leden van de bank mochten het donatiebudget van € 40.000 verdelen. Dit was zo’n succes dat de bank heeft besloten om de Clubkas Campagne ook in 2015 weer te houden. Sterker nog, ze verhogen het budget in 2015 naar maar liefst € 60.000,-.

Het was zowel voor de deelnemende clubs, als voor de bank een zeer positieve ervaring, vertelt Nico Zevenbergen, directievoorzitter bij Rabobank Breda. Het lokale verenigingsleven is de ruggengraat van onze samenleving. Al jaren stellen wij een deel van onze winst ter beschikking aan deze partijen door middel van sponsor- en donatiegelden. Afgelopen jaar deden we dit voor het eerst in de vorm van de Rabobank Clubkas Campagne. We willen dat dit donatiebudget ten goede komt aan de verenigingen en stichtingen die de wortels vormen van onze samenleving. Wie beter dan de leden van onze bank – die zelf onderdeel zijn van die samenleving - kunnen dan bepalen waar dit geld terecht moet komen? Als coöperatieve bank waren we dan ook erg blij om te zien dat zoveel leden hun stem lieten gelden!, aldus een zichtbaar tevreden Zevenbergen. 

Budget verhoogd
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne stellen stichtingen en verenigingen zich als het ware verkiesbaar. De 30.000 leden van Rabobank Breda bepalen vervolgens door middel van stemmen hoe het beschikbaar budget verdeeld wordt over de deelnemende clubs. Deze nieuwe, gedurfde werkwijze beviel zo goed dat Rabobank Breda ook in 2015 weer de Rabobank Clubkas Campagne zal organiseren. Ze doen er zelfs nog een schepje bovenop: het budget wordt verhoogd naar € 60.000,-. Een extra stimulans voor de deelnemers! En we hopen natuurlijk dat er dit jaar nog meer clubs meedoen, licht Zevenbergen toe. In totaal deden er in 2014 132 verenigingen en stichtingen uit Breda en omgeving mee. In de stemweek brachten de Rabobank-leden maar liefst 19.614 stemmen uit. 

Inschrijving geopend
Verenigingen en stichtingen die in 2015 graag (weer) deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van Rabobank Breda (www.rabobank.nl/breda). Voorwaarde is wel dat ze klant zijn van de bank en voldoen aan de gestelde criteria. Op de site is meer informatie te vinden over de procedure, criteria en u vindt een lijst met meest gestelde vragen en antwoorden.


Overige nieuwsberichten