Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Kaartjes voor kerstconcert te koop bij Bachman en Brocks (2014)
Op 13 december organiseert SEP om 20 uur een kerstconcert door funk&soul jazzband Knuckle Brass met een optreden van musicalster Jeannine Geerts. Kaarten voor dat concert in de Martinuskerk zijn te koop à 15 euro bij Bachman en Brocks. Wie er helemaal een VIP avond van wil maken met een diner bij Don Qui-John kan dat regelen voor 75 euro via het restaurant. Maar snel, want er zijn maar weinig VIP-plaatsen.

Zie verder de evenementen kalender voor 11-14 december.

XMAS CONCERT THE SOUND OF CHRISTMAS HEEFT TOPNIVEAU
MONUMENTALE KERK VORMT DECOR TIJDENS FUNKY GROOVES

Op 13 december ontmoeten pop en klassiek elkaar voor het eerst in de monumentale Sint Martinuskerk van Princenhage. Tijdens het muziekspectakel The Sound of Christmas, onderdeel van Princenhage Fonkelt, zullen funky brass band Knuckle Brass Groove Collective, Koninklijke Harmonie Cecilia en zangeres Jeannine Geerts, een uniek XMAS concert neerzetten dat voor Princenhaagse begrippen zijn weerga niet kent.

Knuckle Brass Groove Collective is een unieke brass/funk band die landelijk op diverse festivals en evenementen speelt. Kenmerkend voor deze Bredase band is de humor en energie die van het podium afspat en de unieke bezetting met blazers, sous, drums, gitaar en zang. Speciaal voor The Sound of Christmas speelt de band een repertoire van Christmas Grooves.

Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage heeft in haar 143 jarig bestaan al vele mooie, muzikaal uitdagende concerten gegeven. Daarbij toont zij regelmatig aan dat haar Groot Orkest onder leiding van dirigent Geert Schrijvers, op een goede wijze buiten de gebaande harmonie paden durft te komen. Koninklijke Harmonie Cecilia Princenhage zal ook tijdens The Sound of Christmas weer op een goede en verrassende wijze van zich laten horen.

Zangeres en actrice Jeannine Geerts, bekend van ondermeer Onderweg naar morgen en diverse musicalproducties in binnen- en buitenland, zoals Joop van den Endes Sound of Music, verzorgt de zang. Deze allround zangeres zal met haar warme stemgeluid het publiek meenemen in sfeervolle ballads en swingende kerstnummers die zij samen met de Bredase band Knuckle Brass Groove Collective en Koninklijke Harmonie Cecilia ten gehore zal gaan brengen. Jeaninne: Met dit bijzondere optreden gaan we de bezoeker een heel mooie avond bezorgen en dan is mijn missie geslaagd.

Kaarten voor The Sound of Christmas à € 15,00 zijn te koop bij Brocks en Bachman aan de Haagse Markt te Princenhage of via kaartverkoop @ ceciliaprincenhage.nl. Ook zijn er een beperkt aantal VIP kaarten bij Don Qui John te koop voor €75. Hiervoor krijgt de bezoeker een speciaal samengesteld walking dinner en VIP plaatsen in de kerk.

Princenhage Fonkelt is een initiatief van Stichting Evenementen Princenhage.


Overige nieuwsberichten