Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Dickens sfeer op de Eerste Leurse Winterfair (29-30.11)


Aan de Westpolderplas in Etten-Leur zal op 29 en 30 november 2014 het Paviljoen De Turfvaart worden omgetoverd tot een fraai decor waar een nostalgische sfeer zal heersen en waar er geen ruimte is voor de crisis…. gewoon ouderwetse en vriendelijke prijzen dus. Aan een leuk programma is volop gesleuteld en u als bezoeker zal zich dan ook met de circa 50 kramen, de verschillende horeca-uitgiftepunten en de diverse activiteiten (voor jong en oud) geen moment hoeven te vervelen!  Grote publiekstrekker is één van de fraaiste oud Hollandsche zweefmolens van Nederland. Daarnaast zijn er diverse horeca uitgiftepunten met onder meer erwtensoep, oliebollen en glühwein, puntzak met frites…. de nostalgie is dus terug! Nieuw tijdens deze editie is dat op zaterdag de winterfair van 15 uur tot 21 uur zal duren en op zondag van 12 uur tot 17 uur. Op zaterdag zal er een gezellig avondprogramma zijn in het Paviljoen, waar overigens dit jaar geen kramen zullen staan maar genoeg ruimte zal zijn voor de kinderopvang en gezellige zitjes.

Ontstaan Leurse Winterfair:

In 2011 organiseerde Ton en Ineke van de Wijngaard, bij hun mooi gerestaureerde boerderij in de Zwartenbergse Polder, hun eigen winterfair. Met zo'n 20 standhouders uit de eigen streek, een geweldig fijne sfeer en door veel eigen inzet werd dit een groot succes.....in 2012 was daar dan ook hun 2e winterfair. Iedereen was weer in Dickens stijl en het werd wederom een groot succes met zo'n 1500 bezoekers. Echter waren de onzekere weersomstandigheden en de enorme (verkeers)drukte, zowel voor, tijdens als na de winterfair, redenen voor Ton en Ineke om geen derde winterfair te organiseren.

De ondernemers van Praktijk Nieuwe Tijd, Jacques en Tooke Lardenoy van Praktijk Nieuwe Tijd, waren als standhouder aanwezig op de laatste winterfair. Zij vonden deze fair zo'n geweldig fijne nostalgische sfeer hebben dat zij het initiatief hebben genomen om een Eerste Leurse Winterfair te organiseren. Samen met Ton en Yolanda Stoop van Paviljoen De Turfvaart hebben zij nu het Dickens stokje overgenomen van Ton en Ineke. De eerste Leurse Winterfair zal wel iets ruimer van opzet zijn maar de laagdrempeligheid, de sfeer, het gevoel van nostalgie en enthousiasme zullen ook hier hoogtij vieren. Ton en Ineke hebben de organisatie veel succes gewenst en waar nodig staan zij klaar als "adviseurs". Daarom heeft de Leurse Winterfair dan ook als thema "Dickens Stijl"

Overige nieuwsberichten