Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Inschrijving voor de Haagse Beemden Loop is geopend
De inschrijving voor de Haagse Beemden Loop op zondag 29 mei is geopend. Er kan meegedaan worden aan de volgende afstanden: 5km – 10 km – 15 km – 5 km wheelers – Obstacle Trail Run – Kidsrun. 

Dit jaar zijn er een aantal wijzigingen t.o.v. vorig jaar. Zo is er geen onderscheid meer in leeftijdscategorieën, de starttijden zijn gewijzigd en 2 van de onderdelen kennen een naamswijziging. Ook nieuw is het opsturen van je startnummer en groepskorting.

Opsturen startnummer
Nieuw dit jaar is dat je startnummer wordt thuisgestuurd. Voorwaarde is dat je inschrijving via www.haagsebeemdenloop.nl/inschrijven voor 15 mei binnen moet zijn. Schrijf je je na deze datum in, tot en met 22 mei, dan dien je je startnummer af te halen. Na 22 mei is inschrijving ook nog mogelijk, namelijk op zaterdag 28 mei of op de dag zelf, 29 mei. 

Groepsinschrijvingen
Groepen kunnen zich met korting inschrijven. Dit is al mogelijk vanaf 5 personen en voor ieder onderdeel van de HBL. Geïnteresseerden die met collega’s, sportclub of vriendengroep een geweldige prestatie willen neerzetten kunnen via www.haagsebeemdenloop.nl/inschrijven contact opnemen over de mogelijkheden. 

Geen onderscheid meer in leeftijdscategorieën
Op de 5km, 5km voor wheelers en Trail Run was er al geen onderscheid in leeftijdscategorieën en sinds dit jaar ook niet meer op de 10 km en 15 km. Net als voorgaande jaren is er ook geen onderscheid tussen recreanten en wedstrijdlopers. Dit betekent dat iedereen, of je nu 25 of 55 bent en of je nu wel of niet lid bent van de AtletiekUnie, evenveel kans maakt op het winnen van één van de prijzen. Per afstand is er nu een eerste, een tweede en een derde plaats, zowel voor de mannen als de vrouwen. 

Kidsrun is de nieuwe naam van de familieloop

Vanaf dit jaar heet de familieloop de Kidsrun. Er wordt nu nog meer gericht op de kinderen, ook buiten de familie om. In de voorgaande jaren liepen er al veel kinderen mee via hun basisschool; vanaf nu is dit nog breder door deelname via bijvoorbeeld een sport- of scoutingvereniging mogelijk te maken d.m.v. groepsinschrijvingen. Het concept van de Kidsrun is nog steeds hetzelfde: kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen 1, 2 of 3 rondes van 1,5 km lopen met of zonder begeleiding van volwassenen. De starttijd is wel naar voren gehaald. Dit jaar is de start om 16 uur. 

Obstacle Trail Run
Na 2 succesvolle jaren wordt de Trail Run geprolongeerd, maar onder een iets andere naam: Obstacle Trail Run. Dit sluit beter aan bij wat de deelnemers kunnen verwachten: voornamelijk offroad rennen, met hindernissen, zowel natuurlijke als extra aangelegde. Kortom: nieuwe naam, nog steeds uitdaging! Het parcours meet net als vorig jaar 8,5 km en zal dit jaar in tegenovergestelde richting worden gelopen. Ook deze starttijd is aangepast naar 13:40 uur. 

Kijk voor meer informatie of direct inschrijven op www.haagsebeemdenloop.nl

Overige nieuwsberichten