Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Proef die warme zomer alvast bij Grieks restaurant Tasos
We hebben sinds twee jaar een échte Griekse Taverna op de Haagweg in Princenhage-Breda, op de hoek van de Kronenburgwerf of als u dat meer zegt: tegenover de Saval, tegenwoordig Satelliet Horeca Meubelen. De Griekse Taverna Tasos, onder leiding van Anastasios Kaloudis, een echte Griek uit de Peloponnesos die ons verwent met Griekse hapjes, heel veel authentieke recepten uit zijn eigen familie. Het is er reuze gezellig, met mooi weer  kan je zelfs buiten zitten, maar ook thuisbezorgen kan.

We hebben sinds twee jaar een échte Griekse Taverna op de Haagweg, op de hoek van de Kronenburgwerf of als u dat meer zegt: tegenover de Saval, tegenwoordig Satelliet Horeca Meubelen. De Griekse Taverna Tasos, onder leiding van Anastasios Kaloudis, een echte Griek uit de Peloponnesos die ons verwent met Griekse hapjes, heel veel authentieke recepten uit zijn eigen familie. Het is er reuze gezellig, met mooi weer -we krijgen 22 graden op zondag!- kan je zelfs buiten zitten, maar ook thuisbezorgen kan. De gerechten variëren uiteraard van heerlijke grillspecialiteiten -waarbij wij de Paidakia aanbevelen, dat zijn geen gebakken kinderribbetjes zoals de naam zou vermoeden maar heerlijk malse lamskoteletjes van de grill. Maar de kotopoulo is ook niet mis, snoepgarnalen, vers vers salades en: niet duur. Maar wat dacht u van de traditionele Griekse hapjes als kaaspasteitjes? Ook een echte aanrader is de Tasos schotel: kip, zalm, garnaal, bifteki, souvlaki, een berg gyros, verse salade, boontjes, rijst, verrukkelijke frieten, verse tzatziki en voor 17,50 brengen ze dat feestmaal nog thuis ook.

Hier even klikken en u kunt een blik werpen op de spijskaart. Boven 12 euro wordt alles gratis thuis gebracht in Breda en Prinsenbeek. Open ma t/m zo van 12 tot 22 uur, vr en za tot 24 uur. 


Griekse Taverna Tasos
Haagweg 239
Telefoon: 5620702Overige nieuwsberichten