Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Pak je kans. Boek van Rinie Maas te koop bij Multiboek

Afgelopen 23 september presenteerde Rinie Maas zijn nieuwe werk in een stampvol NAC stadion. Kees Kuijs, hier samen met de schrijver op de foto, was een van de helden uit het boek die een exemplaar aangeboden kregen. Breda NU, de website met de belangrijkste nieuwsfeiten uit Breda maakte er een reportage van. Het boek is o.m. te koop bij Van Kemenade en Hollaers en de Grand Theatre Boekhandel, bij Buitelaar op de Grote Markt en ook bij de enige boekwinkel in Princenhage, Multiboek, Haagweg 435.  Niet vergeten: een geweldig cadeautje voor de feestdagen!

Idolen en Iconen is het met liefde geschreven resultaat dat iedere NAC-supporter een schok van herkenning zal geven. Op vrijdag 23 september werd dit nieuwe NAC-boek gepresenteerd. De schrijver Rinie Maas reikt het eerste exemplaar uit aan NAC-iconen Kees Kuijs en Jelle ten Rouwelaar en aan Ad van de Bemt, voorzitter van de supportersvereniging. 

Over het boek

In het boek worden NAC iconen als Leo Canjels, Ati Graaumans en Addy Brouwers knap geportretteerd. Welke NAC-speler maakte de penalty van de eeuw? Welk voordeel genoten onze helden van 1973 in het bekerkampioenschap tegen NEC? Wat was het geheim van de Engelse spits, Bob Latchford, die NAC kampioen maakte in de eerste divisie in het seizoen 1982-1983? Wat maakten Ton Lokhoff, Pierre van Hooijdonk, Koos Waslander en talloze anderen bij NAC zo onderscheidend?

Schrijver Rinie Maas zoekt verhalen achter feiten en cijfers die ons zullen boeien en vermaken. Hierbij passeren vele NAC-idolen en iconen de revue. Maar vergeet niet: Maas is geen sportverslaggever. Hij heeft het boek geschreven als hartstochtelijk supporter van NAC. In het boek beschrijft hij zijn belevenissen tijdens wedstrijden en trainingen. Drama, liefde en humor komen aan bod. Maas maakte het in zijn jeugd mee en noteerde het. 

Zie ook deze beschrijving


Overige nieuwsberichten