Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuwe gezichten in de Nazarethparochie
Sinds de grote vakantie 2016 kunt u een aantal nieuwe gezichten verwachten in de Nazarethparochie van Princenhage-Breda en in de parochie van Prinsenbeek. Lars Kok doet zijn eindstage aan de Theologische Faculteit Tilburg in Princenhage en Prinsenbeek. Hij is niet helemaal onbekend en zeker niet in Prinsenbeek waar hij actief lid was van Amicitia en van Amor Musae. Karin Lange is de nieuwe teamassistent van de beide parochies. Van links naar rechts Lars Kok, Karin Lange, Ed de Kever en Fons Burm.
Van links naar rechts Lars Kok, Karin Lange, Ed de Kever en Fons Burm
Sinds de grote vakantie kunt u een aantal nieuwe gezichten verwachten in de Nazarethparochie en in de parochie van Prinsenbeek. Lars Kok doet zijn eindstage aan de Theologische Faculteit Tilburg in Princenhage en Prinsenbeek. Hij is niet helemaal onbekend en zeker niet in Prinsenbeek waar hij actief lid was van Amicitia en van Amor Musae. Karin Lange is de nieuwe teamassistent van de beide parochies. Van oorsprong Groningse woont al 25 jaar in de regio en heeft al o.m. voor de Stichting Elisabeth gewerkt. Ze heeft een bijzondere binding met de kerk, haar man Stefan volgt momenteel een opleiding voor diaken en loopt stage in Oudenbosch.
Dan zijn er 2 personen die u sporadisch tegen kunt komen bij de vieringen. Zo is er pastor Ed de Kever, afkomstig van de St Antoniusparochie in Oosterhout én, je gelooft het niet, speaker van de sportclub Feijenoord. Hij had vorig jaar een CVA en kwam in de revalidatie en nu dan weer actief 'gastspreker' in onze parochie. Zie hem op 30 oktober tijdens de mis van 9.30 op Effen. Tenslotte Fons Burm, emeritus pastor van de Norbertusparochie in Roosendaal die vorig jaar zijn 50-jarig jubileum vierde. Ook hem zullen we van tijd tot tijd zien bijvoorbeeld 27 nov in de viering van 9.30 in Prinsenbeek.


Overige nieuwsberichten