Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Nieuw gastronomisch plezier voor Princenhage
Al meer dan 25 jaar lang hebben Ard Buijks en Rogier Coppens uit Strijbeek hun winkel 'Het Fruithuis'. Niet direct in de buurt, maar je vindt ze nu aan de linkerkant als je van Meer naar Hoogstraten rijdt, in deelgemeente Minderhout. Een waar eldorado voor wie van ultravers fruit, ter plaatse vers bereide schotels, tapas of andere kleine hapjes, wijnen, kazen en vleeswaren houdt. Een echte eet-plezier winkel. Ga er niet heen voor absurd lage prijzen, hier kom je beslist voor de kwaliteit, het winkelplezier en voor eet- en drinkgenot. 

Waarom dit? Wel, slagerij Jeroen van Beijsterveldt die vanaf 1 januari de plek van Nooren gaat invullen op de Haagsemarkt gaat niet alleen zomaar vlees verkopen, hij maakt er een soort gastronomisch paradijs van met inbreng van de producten van dit bedrijf. 'Vlees en nog veel meer' zoals hij het zelf zegt. Hij runt samen met Jelle Koster ook een cateringbedrijf. Op de gevel na gaat de oude slagerij opnieuw opgebouwd worden en als alles meezit wordt zijn bedrijf in het 3e kwartaal 2018 geopend. 

Maar niets weerhoudt u ervan om vast een voorproefje te komen nemen van zijn kwaliteit en aanbod. In zijn huidige slagerij, Langendijk 5 en dan bij het Fruithuis  natuurlijk, Desmedtstraat 76, Minderhout.

"Ik ben Jeroen van Beijsterveldt en ben eigenaar van slagerij Van Beijsterveldt. Dit is al ruim 35 jaar een familie bedrijf. Ik ben door mijn ouders het vak ingerold en ben 10 jaar geleden mee de zaak ingestapt. Na de grondige verbouwing in 2012 heb ik de gehele zaak overgenomen.

Mijn liefde voor het vak ligt vooral in het contact met de klant en ze tevreden de winkel uit zien gaan met mooie producten.

Ik heb in de jaren een hoop zien veranderen in de slagerij en zag dat gemak en belangrijk item werd bij de consument. Maaltijden en catering kwamen steeds meer op. Nu zijn wij slagers en geen koks dus missen wij een bepaald gevoel bij koken. Toen mijn vrouw het idee opperde of Jelle niet een toevoeging in het bedrijf zou kunnen zijn (een enthousiaste jonge kok is met al de nodige ervaring in goede keukens) is het snel gegaan.

Jelle Koster kwam regelmatig koken en met zijn enthousiasme, lekkere gerechten en ideeën voelde het al snel vertrouwd. Al snel ontstond er een goede wisselwerking en het idee van een gezamenlijke catering was ontstaan. Naast het werk in de slagerij vormen we samen een jong dynamisch cateringbedrijf met als speerpunten: 

•Werken met duurzame producten
•Ontzorgen van onze gasten
•De smaakpapillen prikkelen.

Kortom met mooie eerlijke producten onze gasten een tevreden glimlach bezorgen. Dit is waar VolSmaak Catering voor staat." "Wij, Ard Buijks en Rogier Coppens zijn in 1999 begonnen met het Fruithuis in Strijbeek. Na een aantal jaren vanuit het ouderlijk huis van Ard zowel zelf geteelde als ook aanvullende versproducten verkocht te hebben, werd het tijd voor een meer professionele aanpak.

In mei 2002 openden we onze eerste winkel in Minderhout. Ons assortiment is met zijn tijd meegegaan en steeds verder uitgebreid. Aankomend najaar zijn we al weer 5 jaar gevestigd in het nieuwe pand naast de oude winkel. We bieden vanaf deze heerlijke plek een breed assortiment groenten en fruit, ook in allerlei gesneden varianten en salades. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende soorten zuivel, vers vlees van beenhouwerij Verstappen, warme bereidingen.

Overige nieuwsberichten