Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Brief van een wanhopige moeder
Lief lid van de Rabobank, 

Ik ben Maria. Wellicht hebben we elkaar al een keer ontmoet. Al meer dan 20 jaar verblijven mijn man en ik tijdens de kerstperiode in de kerststal op de Haagsemarkt van Princenhage. Afgelopen jaar hadden we veel pech. Bij het opbouwen bleken diverse onderdelen van de stal niet bruikbaar meer te zijn. Op het laatste moment hebben we die met kunst-en-vliegwerk kunnen vervangen. Als jonge ouders vinden we veiligheid uiteraard zeer belangrijk. Niet alleen voor onze prachtige, kersverse zoon maar ook voor de vele kraambezoekers die onze trots elk jaar weer komen bewonderen. 

Een paar dagen later verdween plotseling ook nog onze dierbare kerstengel. Met woorden is niet uit te drukken hoeveel we haar missen. Mede omdat zij kostwinnaar was van de kerststal. Al knikkend nam zij sinds 2001 donaties dankbaar in ontvangst waarmee we het onderhoud van de kerststal financierden.
In moeilijke tijden is het fijn te ontdekken dat we vrienden hebben met een warm hart. Zij regelden dat we tijdens de kerstperiode donaties in een rode brievenbus konden ontvangen. Helaas had de rode brievenbus niet het talent om een kerstsfeer te creëren zoals onze engel dat deed. Daarom zijn we dankbaar voor het aanbod om een nieuwe engel te laten maken. Daar is materiaal voor nodig: voor het beeld, het binnenwerk en de kleding en dan is er nog de stal zelf waarvan de onderdelen om een nodige renovatie schreeuwen.
Enfin, we kunnen je hulp en steun zeer goed gebruiken. Je hoeft geen geld te storten, alhoewel we daar natuurlijk ook blij mee zijn, maar we zouden het geweldig vinden als je op ons, Stichting Kerststal Princenhage, zou stemmen bij de Rabobank Clubactie. 

Met warme kerstgroeten,
Maria


Overige nieuwsberichten