Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Onderzoek dode man levert geen aanwijzingen op voor geweldsmisdrijf
Identiteit dode man bekend

BREDA: De identiteit van de man die afgelopen vrijdag in een bedrijfspand aan de Kalshoven werd gevonden is bekend. Het gaat om een 35-jarige inwoner van Breda. Vandaag vond een confrontatie plaats met enkele familieleden, waardoor de politie absolute zekerheid heeft over zijn identiteit.

Het rechercheonderzoek dat de politie sinds vrijdagavond instelde na het aantreffen van een dode man aan de Kalshoven in Breda heeft geen aanwijzingen opgeleverd van een geweldsmisdrijf. Uit onderzoek van de technische recherche en de sectie, die vanmiddag is gehouden in het Nederlands Forensisch Instituut (N.F.I) in Rijswijk, blijkt dat de man niet door geweld om het leven is gekomen. De politie heeft de twee vrouwen (23 en 31 jaar) en de man (26 jaar), die zaterdagmorgen in Breda zijn aangehouden, in overleg met het Openbaar Ministerie, in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Zij worden niet langer aangemerkt als verdachten. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend. Daarvoor is verder toxicologisch onderzoek nodig. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het N.F.I.

De politie denkt voldoende aanwijzingen tot haar beschikking te hebben omtrent de identiteit van de man en heeft zaterdag contact gelegd met zijn familie. De officiële vaststelling van de identiteit zal zondag volgen, nadat een confrontatie met de familie heeft plaatsgevonden.

Eerder gepubliceerd:

Politie houdt drie personen aan in onderzoek aantreffen dode man

BREDA: Het team Grootschalig Onderzoek van de politie in Breda heeft zaterdagmorgen naar aanleiding van het aantreffen van het stoffelijk overschot van een man in een bedrijfspand aan de Kalshoven in Breda drie personen aangehouden. Het gaat om een 31-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats, een 26-jarige inwoner van Breda en een 23-jarige inwoonster van Breda. Het stoffelijk overschot van de man is in beslag genomen en wordt vandaag overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk. In loop van zaterdagmiddag zal sectie worden verricht op het lichaam. De identiteit van het slachtoffer staat nog niet vast. De technische recherche heeft vanmorgen het sporenonderzoek in het bedrijfspand afgesloten.

Politie formeert rechercheteam na aantreffen dode man

BREDA: De politie van het district Breda is vrijdagavond 24 november 2006 gestart met een rechercheonderzoek na het aantreffen van een dode man in een bedrijfspand aan de Kalshoven in Breda.

Rond 20:45 uur stelden agenten een onderzoek in bij het pand, nadat een getuige melding had gemaakt van een verdachte situatie bij het pand op het bedrijventerrein.

De technische recherche is begonnen met een sporenonderzoek. De identiteit van het slachtoffer staat nog niet vast. De politie houdt rekening met het feit dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen en heeft een Team Grootschalig Onderzoek geformeerd van ca. 14 rechercheurs.


Overige nieuwsberichten