Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Voorlopig ontwerp fietspad langs Zuidelijke Rondweg ter consultatie
Het College van Burgemeester en Wethouders van Breda heeft het voorlopig ontwerp van het fietspad langs de Zuidelijke Rondweg, tussen de Dr. Batenburglaan en de parallelweg bij Exxon Benelux vastgesteld en vrijgegeven voor consultatie. U kunt tot en met 30 maart 2007 reageren op dit voorlopige ontwerp. De gemeente houdt een inloopavond op 20 maart 2007, van 19.00 tot 20.30 uur in het Novotel aan de Dr. Batenburglaan te Breda. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en uw reactie geven op dit voorlopige ontwerp.

Wat gaat er gebeuren?
Met dit fietspad verbetert de gemeente de fietsverbinding naar Effen, Rijsbergen en Zundert. In het voorlopig ontwerp wordt het fietspad aan één kant aangesloten op het noordelijke einde van de Dr. Batenburglaan bij de Zuidelijke Rondweg. Het fietspad loopt parallel aan de Zuidelijke Rondweg en gaat bij de verkeerslichten de voormalige verbindingsweg over tussen de Zuidelijke Rondweg en de Rijsbergseweg. Aan de andere kant sluit het fietspad aan op de bestaande parallelweg bij het kantoor van Exxon. Deze parallelweg wordt voornamelijk door fietsers gebruikt. Breda benut de geplande werkzaamheden om van de parallelweg een fietspad te maken en vervangt tegelijk het asfalt. Verder komen bij de Mastbosstraat en bij de Diaconessenweg twee voetgangersoversteekplaatsen en worden verkeerslichten aangepast die daar al staan.

De gemeente verzamelt al uw reacties op het voorlopig ontwerp en bundelt dit in een Nota van Reacties. Deze Nota wordt vervolgens meegenomen bij het maken van het definitief ontwerp. Naar verwachting stelt het College van Burgemeester en Wethouders in april 2007 het definitief ontwerp vast.

Reageren
U kunt uw reactie op het voorlopig ontwerp tot en met 30 maart 2007 sturen naar de Gemeente Breda, vakdirectie Stadsontwikkeling, afdeling Ruimtelijke Ordening, bureau Verkeer en Vervoer, postbus 3920, 4800 DX Breda. U kunt ook contact opnemen met de heer C. Prins, telefoonnummer (076) 529 38 92, e-mail c.prins @ breda.nl of de heer G. Klei, telefoonnummer (076) 529 38 78, e-mail g.klei @ breda.nl.

Informatie
De plannen liggen ter inzage bij de balie Voorlichting in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 Breda. De balie in het Stadskantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur en donderdag ook tot 20.00 uur.


Overige nieuwsberichten