Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Het lijkt wel carnaval dit weekeinde!

Sociaal Cultureel Centrum De Koe feestelijk heropend

Onder overdadige belangstelling uit Princenhage heeft loco-burgemeester mevrouw M. Heerkens , daarbij gesteund door de voorzitter van de Stichting Gemeenschaps Accomodaties Princenhage, de heer P. Zijlmans, de herbouwde Koe weer in gebruik genomen. Het Sociaal Cultureel Centrum De Koe -want dat is de officiële naam van het complex- heeft een dikke 8 maanden in de steigers gestaan maar is nu weer klaar voor activiteiten. Naast een aanzienlijke capaciteitsvergroting van de grote zaal -die is hernoemd in Rabozaal als blijk van waardering aan de grote weldoener- heeft het complex nu een prachtig ingerichte vergaderzaal voor groepen tot 30 personen. Verder is er veel gedaan aan de aankleding en de facilitaire afdelingen: een compleet nieuwe keuken voor de Vlaamse Schuur, betere toiletfaciliteiten, kleedruimten en niet te vergeten een complete nieuwe technische afdeling voor de discjockeys en de geluidstechnici. Door deze metamorfose is het voortaan mogelijk om moeiteloos toneelvoorstellingen, musicals en concertuitvoeringen te verzorgen.


Met het melken van de feestkoe -de genodigden kregen een champagneglaasje melk- verrichte mevrouw Heerkens de openingshandeling, waarna de genodigden werden toegesproken in de Rabozaal.

Het feestprogramma voor dit weekeinde:

Zaterdagavond 8 september in de Vlaamse schuur een Après-koe party en in de grote zaal een Goed-fout feest met DJ´s, live optredens van bekende Nederlandse artiesten en dans acts. Deze avond begint om 21.00 uur en zal eindigen om 02.00 uur. Voor toegang moet je in het bezit zijn van een toegangsbewijs.

Zondagmiddag 9 september, een muzikale mix van de vaste gebruikers van de Koe. Als verrassing zullen er diverse bands samenspelen en zal er een geweldig slotact zijn.


Overige nieuwsberichten