Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Woonboulevard Princenhage
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Hoe maak je een succesvolle CD??? Bekijk 'The making of Koorverdovend'Boudewijn van de Calseyde, de schattenbewaarder van het Princenhaags Museum neemt het eerste exemplaar van de fantastische CD in ontvangst die het Jongerenkoor Princenhage heeft volgezongen. Het maken van zo'n CD is een spannend gebeuren. Het jongerenkoor heeft 'The making of Koorverdovend' gefilmd en die film moet u niet missen, als u op de titel of de foto's klikt gaat u er naar toe. U ziet hoe enthousiaste mensen tot hun CD komen, soms hilarisch... en hoe moeilijk het kan zijn om alles op tijd af te krijgen. Enne.... Die CD móet je hebben, al is het maar om een origineel cadeautje te geven met Sinterklaas of Kerst. Hij is te bestellen op de nieuwe website van het koor of je kan gewoon een mailtje sturen naar info@jkpbreda.nl Prijs is slechts 7,95.


Op de website van het JKP kunt u luisteren (en kijken!) naar de zangprestaties van het koor: er staan opnames van korenfestivals die jaarlijks in Rijsbergen worden gehouden waaronder de prestaties van dit jaar. Klik op deze link om er naar toe te gaan. 

Het koor bestaat uit leden tussen de 12 en 28 jaar, die het leuk vinden om te zingen. Iedere vrijdagavond repeteren we in de Martinuskerk van 20:00 uur tot 22:00 uur. We studeren dan nieuwe nummers in, werken aan de stemvorming en we werken natuurlijk ook aan ons huidige repertoire, onder leiding van onze dirigent en ons combo, dat bestaat uit een pianiste, een bassist, een drummer en een gitarist. Na de repetitie gaan we met z'n allen nog naar onze stamkroeg Café Heuvelzicht aan het Heuvelplein.

Waar bestaat ons repertoire uit? Nou, veel verschillende muziekstijlen. We zingen bijvoorbeeld nummers uit de bekende musicals Jesus Christ Superstar, Cats, Hair en Phantom of the opera. We zingen ook verschillende bewerkingen van popmuziek, zoals "We will rock you" van Queen, "Colours of the wind" en "Circle of life" van Elton John. Daarnaast zingen we natuurlijk veel meer nummers, dus we zouden zeggen: kom een keer kijken!

Overige nieuwsberichten