Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


VPV Milieu
In rubriek: Containerverhuur
Looierij 4a, Zevenbergen
0168-329090
VPV Milieu BV Verlost bedrijven en particulieren van afval

Sinds begin juni 2006 is aan de Looierij 4a te Zevenbergen een afvalwerkend bedrijf gevestigd, namelijk VPV Milieu BV. De eerste drie letters staan voor Verstraeten, Peijs en Verstraeten. Dit drietal, Gerrit Peijs, Leo en Corné Verstraeten hebben tientallen jaren ervaring in de afvalverwerking, opgedaan bij Coppens in Bergen op Zoom.

Bedrijfsvoering
Corné Verstraeten had daarvoor al een andere werkkring gevonden, maar hij werd wel deelgenoot in VPV Milieu BV, waarvoor hij voornamelijk externe zaken behartigt. Gerrit Peijs en Leo Verstraeten houden zich bezig met de de dagelijkse bedrijfsvoering. Zij worden daarin bijgestaan door een chauffeur, want in de afgelopen maanden is de klandizie al behoorlijk toegenomen.

Hoofdzaak
In het vorige bedrijf lag de nadruk op de handel in zand, grond, grint en een beetje afval. De verkoop van de eerste drie producten is gehandhaafd en uitgebreid met compost, sierbestrating en andere verhardingsmaterialen, zowel nieuw als gebruikt. Bij VPV Milieu BV is de verwerking van afval hoofdzaak geworden. Voor de inzameling beschikt het bedrijf over een groot aantal containers, in inhoud uiteenlopend van 240 liter tot veertig kubieke meter.

Afvalverwerking
In principe worden alle soorten afval verwerkt, zoals productie-uitval, bouw- en sloopafval, maar ook gevaarlijk (chemisch) afval. Dit laatste komt beslist niet naar het bedrijfsterrein aan de Looierij. In feite verzorgt VPV Milieu het transport van de aanbieder naar een gespecialiseerd verwerkingsbedrijf. Het overige afval wordt wel op het eigen terrein gesorteerd en vervolgens afgevoerd naar de diverse recyclingsbedrijven.

Particulieren
De jonge Zevenbergse onderneming werkt overigens niet alleen voor bedrijven, maar evenzeer voor particulieren. Offertes voor een afvalinzameling kunnen zonodig binnen 24 uren (behalve uiteraard in het weekeinde) worden geleverd en bovendien met gunstige tarieven. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 7.00-18.00 uur, op zaterdag van 8.00 - 12.00 uur. Het plaatsen en verwijderen van containers buiten deze uren is mogelijk.
terug