Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Anybody Weight Control
In rubriek: Afvallen?
Weth van Haperenstraat 36 d
5206566

Wat is Anybody Weight Control?

Anybody Weight Control is een instituut voor gewichtsbeheersing die met individuele 1-op-1-aandacht elk gewenst gewichtsverlies garandeert. En nieuw: mét afslankgarantie.

De meeste cliënten maken op eigen initiatief een afspraak. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat hun gewicht risico's gaat opleveren zoals hart- en vaatziektes, diabetes of gewrichtsklachten. De cliëntenkring bestaat uit evenveel mannen als vrouwen. Daarnaast is er een groter wordende groep die zich korte tijd laat behandelen voor één of enkele maatje(s) minder. De persoonlijke begeleiding en het Personal FoodPlan (persoonlijk geschreven dieet) geven u de zekerheid dat uw omgeving u binnen afzienbare tijd complimenteert over uw verbeterde figuur.

Ook zijn er cliënten die door hun huisarts, cardioloog, internist of diabetesverpleegkundige gewezen zijn op onze mogelijkheden. Daarbij is een goede communicatie tussen Anybody Weight Control en de eigen arts(en) van de cliënt zoals huisarts, internist etc. zeer belangrijk. Bij deze groep cliënten is er na de afslankbehandeling behalve een verbeterd figuur vaak ook een sterk verminderd medicijngebruik te constateren.

Bij Anybody Weight Control zijn een arts, verpleegkundigen, medisch gewichtsconsulenten, een apotheker en een mental coach betrokken. Zij staan borg voor uw individuele voedingsadvies, voedingsproductinformatie, coaching, supplement- en medicatie-advies. Ook aan medische en psychologische problemen zoals suiker-, vet- en chocoladeverslaving, overgewicht met moeheid, overgewicht gepaard gaand met constante honger etc. wordt bij Anybody Weight Control ruim aandacht gegeven.

Alle behandelingen worden afgesloten met een reïntegratieperiode die tot doel heeft jojo-effect en snel aankomen te voorkomen. Alleen op deze wijze heeft u lang plezier van uw nieuwe gewicht.

Adres: Medicentrum, Wethouder van Haperenstraat 36 D. Telefoon 5206566.

Anybody Weight Control Princenhage sluit per 1 mei 2013. U kunt per email de pakketten blijven bestellen tot 1 december 2013: anybodyweightcontrol @ hotmail.com

terug