Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Quaars en Van Haperen Assurantien
In rubriek: Verzekeringen
Dreef 4
5335515

Onze onderneming is opgericht in 1888 (!) en adviseert particulieren en bedrijven in de complexe wereld van de financiële dienstverlening.

Ons bedrijf combineert jarenlange ervaring met een jonge verfrissende kijk op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen. Hierbij staat niet ons kantoor, niet de verzekeraar maar U centraal. Wij zéggen niet dat we luisteren en ons inleven in onze cliënten maar we doen het.

Bent u goed verzekerd? Voldoet uw hypotheek aan uw wensen? Bent u er ook van overtuigd dat uw pensioen goed geregeld is? Hoe blijven uw nabestaanden achter na uw overlijden? Het zijn belangrijke vragen waarop helaas de meeste mensen géén antwoord weten.

Wij kennen onze cliënten en leveren maatwerk: zij krijgen een persoonlijk op hun wensen afgestemd advies. Als onafhankelijk assurantiekantoor werken we samen met meer dan 50 verzekeraars, 30 geldverstrekkers en pensioenverzekeraars. Op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen bieden we u altijd zeer concurrerende en kwalitatief goede oplossingen. Onze partners in business variëren van de grote vertrouwde verzekeraars tot de kleine prijsvechters.

Werkt uw adviseur op dezelfde manier? U kunt altijd bij één van onze adviseurs terecht voor een “second opinion”. Zij nemen graag de tijd voor u en maken werk van een goed advies. In het eerste gesprek wordt uw persoonlijke situatie geïnventariseerd. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Vanzelfsprekend hebben we alle vereiste diploma’s. Daarnaast blijven we studeren om voorop te blijven lopen. Hierdoor kunnen we snel inspringen op veranderingen binnen uw gezin of bedrijf.

Qua informatie beperkten we ons op deze site tot het minimale. Het gaat te ver de vele oplossingen, mogelijkheden en varianten op het gebied van pensioenen, hypotheken en verzekeringen uitgebreid te vermelden. Dit doen wij graag persoonlijk! 

Neemt u gerust contact met ons op, zowel tijdens als na kantoortijd.

Dreef 4
4813 EG Breda

Postbus 3232
4800 DE Breda

Tel. (076) 533 55 15
Mob. (06) 239 203 97
Fax (076) 522 25 22
info @ quaarsenvanhaperen.nl

terug