Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Pedicure Salon Annie Hendrikx/Cestmoi
In rubriek: Pedicure
Dreef 49
5201342

Annie is een vertrouwd gezicht in schoonheidssalon Cestmoi. Zij zorgt vooral voor verzorgde en mooie voeten. Zij kan bogen op een gedegen opleiding met een schat aan ervaring. Voor haar specialisatie “diabetisch voetverzorging” heeft zij een speciale aantekening.

Pedicure behandeling 

Cestmoi heeft tal van cosmetische voetbehandelingen, maar is ook al jarenlang specialist in reguliere voetverzorging. Aangeraden wordt elke 6 weken uw voeten aan de deskundigheid van de pedicure over te laten die niet alleen eelt verwijderd en andere oneffenheden, maar ook uw voeten de aandacht geeft die ze verdienen.

Diabetisch

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in het behandelen van aandoeningen, denk aan diabetische of reumatische voetverzorging. Cestmoi is een geregistreerde salon en aangesloten bij Provoet, de organisatie voor pedicures. 

Spa for Feet

Bij deze verzorgende been- en voetbehandeling, worden eerst uw voeten in een voetbad met speciaal badzout gedompeld. De specialist scrubt uw onderbenen zodat deze vrij zijn van dode huidcellen en later de producten beter kunnen opnemen. Uw teennagels krijgen de vorm die u wenst. Terwijl u geniet van een cocktail of ander drankje, zorgt een speciale Spa Sauna-pakking ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen uw huid sterker, elastischer en gladder maken. Daarna volgt nog een massage van uw onderbenen en voeten, zodat uw huid optimaal geactiveerd is. Na de massage een mooi kleurtje op uw teennagels en voila, u raadt het al. U verlaat de salon met voeten en benen die heerlijk licht aanvoelen… Vraag voor extra effect naar de ‘beach’ behandeling die nog meer het accent op de cosmetische uitstraling zet. Hierbij worden voeten gescrubt, van eelt ontdaan en de nagels gemodelleerd en gekleurd. In het Spa for Feet-concept is als extra dimensie de ‘sport’ behandeling op de kaart gezet. Van voetbad, tot activerende voetscrub, pakking, massage en modelleren.

Thais voetritueel

Iedereen die in Azie wel eens een traditionele Thaise voetmassage heeft ondergaan, zal hier met heimwee aan terugdenken. De massagecultuur is daar zo gewoon, en wekelijks of soms nog vaker staan massages in de agenda. Gun uzelf dit voetritueel bij Cestmoi. Geniet van een heerlijke Thaise thee en geef u over aan rust … Het ritueel start met een voeten kruidenbad, gevolgd door een speciale voetwassing. Dan het hoogtepunt: een oosterse voetmassage met een ‘nuats’ waarmee drukpunten worden gestimuleerd. U voelt de energie weer stromen. 

Maak een afspraak!

Dreef 49
telefoon 5201342

terug