Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Apotheek De Kroon
In rubriek: Apotheek
Hoek Verbeetenstraat/Kronenburgwerf 23A
5309191

Welkom bij Apotheek De Kroon


De Bredase wijk Heuvel heeft sinds kort een nieuwe apotheek: Apotheek de Kroon. De ingang van Apotheek de Kroon bevindt zich direct naast het Medisch Centrum de Kroon op de Kronenburgwerf 23A. De apotheek heeft het hoekpand betrokken waar het nu gesloten KC’s drugstore zat.

Verbouwing
Apotheek de Kroon wordt binnenkort verbouwd om de inrichting nog klantvriendelijker te maken. Zo wordt een aparte spreekkamer gemaakt waar klanten met privacygevoelige onderwerpen geholpen kunnen worden. Tevens wordt de wachtruimte aangevuld met een koffiehoek en een uitgebreid assortiment middelen die zonder recept te krijgen zijn, de zogenaamde zelfzorgmiddelen.

Gratis bezorg en herhaalservice
Apotheek de Kroon heeft daarnaast een gratis bezorgservice en kan medicijnen afleveren in medicatierollen, een systeem waarbij medicijnen per innametijdstip verpakt worden. Ideaal voor senioren of mensen die veel medicijnen moeten slikken. Ook biedt Apotheek de Kroon een gratis herhaalservice aan. Hiermee levert de apotheek klanten hun chronische medicatie zonder dat zij deze elke keer hoeven te bestellen bij hun huisarts. Apotheek de Kroon is elke werkdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Zelf kiezen
Iedereen kan voor receptmedicijnen, vragen of zelfzorgmiddelen terecht bij de nieuwe Apotheek de Kroon. Er is geen verplichting om bij de oude vaste apotheek te blijven. Klanten mogen zelf kiezen waar ze hun medicijnen willen afhalen. Het is wel aan te raden om dit steeds bij dezelfde apotheek te doen. Op deze manier kan de apotheek goed bewaken of elk medicijn zonder problemen gebruikt kan worden met de andere middelen die iemand gebruikt.

Wat vindt u verder op onze website?
U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen. Via de website kunt u bovendien vragen stellen. Lees over ons team, onze openingstijden en hoe en waar u ons kunt bereiken. Wilt u informatie over ons dienstrooster of onze receptenservice, u vindt het actuele antwoord op onze website. Bent u nog niet uitgelezen over gezondheid dan verwijzen onze links u door naar andere interessante websites.


U kunt met al uw vragen natuurlijk óók terecht bij onze vestiging aan de
Verbeetenstraat 30
(ingang naast Medisch Centrum de Kroon aan de Kronenburgwerf)
4812XL Breda
Tel: 076 - 530 91 91
Fax: 076 - 531 06 99

E-mail: kroon @ ezorg.nl

terug