Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Thuiszorgwinkel MediPlus
In rubriek: Medische hulpmiddelen
Ettensebaan 27
7115100

Medi-Plus is een voortzetting van de activiteiten van de apothekers Paul Cornips en Michel Van Helvoort die beter dan wie ook gezien hadden wat de markt vraagt. Persoonlijk contact en veel advies, ook voor zaken die in de ogen van anderen minder belangrijk overkomen maar voor de betrokkenen een grote impact in hun dagelijks leven hebben. In de ruime showroom kunnen ook de wat volumineuzere hulpmiddelen worden getoond maar er is ook een uitgebreide collectie met (ook letterlijk!) artikelen die steun in de rug geven bij het dagelijkse werk. De website geeft alvast een indruk. De stadsbus 4 naar Princenhage stopt voor de deur en de haltes van de bussen naar de Woonboulevard zijn op een minuutje lopen.

Incontinentie komt voor bij ruim een miljoen mensen. De oorzaken ervan zijn heel uiteenlopend. Bij mannen ligt het aantal mensen met continentieproblemen lager. Bij hen ontstaan de problemen vooral op latere leeftijd, bijvoorbeeld als gevolg van een vergrote prostaat. Welke behandeling het best past bij uw problemen, hangt onder andere af van het type en de oorzaak van de incontinentie. Om de urine en/of ontlasting op te vangen, kunt u gebruik maken van incontinentiemateriaal. 

Diabetes is wereldwijd één van de meest voorkomende aandoeningen. In Nederland hebben ruim 850.000 mensen diabetes. Iedereen kan diabetes krijgen. Wel is het zo dat op oudere leeftijd de kans op diabetes sterk toeneemt. Deze vorm noemen we diabetes type 2. Maar er zijn ook typen diabetes die zich al op jongere leeftijd openbaren: de al langer bekende diabetes type 1 en zwangerschapsdiabetes. Om uw diabetes goed onder controle te houden heeft u de juiste materialen nodig. 

Mediplus en Bosman Medische Hulpmiddelen 
Mediplus heeft een uitgebreid assortiment incontinentie- en diabetesmaterialen en kan u adviseren of op weg helpen over de mogelijkheden van vergoeding van beschikbare materialen. Mediplus werkt voor haar assortiment samen met Bosman. Bosman biedt een uitgebreid assortiment op het gebied van diabetes-, incontinentie-, stoma en wondmaterialen. 

MediPlus 
Naast de uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen werkt MediPlus samen met diverse partners, zoals Van der Linden (orthopedische schoenen), eMJe (steunkousen), Ergo office (ergonomische producten), Pedi-Care (Medisch pedicure) en Heckert en van Lierop (orthopedische braces). Allen gevestigd in het pand aan de Ettensebaan 27. Daarnaast beschikken ze over een technische dienst voor reparaties aan o.a. uw rollator of scootmobiel. 

MediPlus, Ettensebaan 27 

terug