Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


De Tijden Mannen/Vrouwengoed
In rubriek: Kleding
Let op: 2 adressen. Groenstraat 14 en Beeksestraat 32, Prinsenbeek
5494514

Wat in 2000 begon met de opening van de eerste winkel is uitgegroeid tot een concept dat uniek genoemd mag worden voor Prinsenbeek en omgeving. Samen met de 2 andere speciaalzaken, De Tijden baby & kindergoed en De Tijden vrouwengoed, kan men nu in de kledingbehoeften van het gehele gezin voorzien. Zowel voor de man als vrouw is er een ruime keuze en opa en oma kunnen niet alleen zichzelf, maar ook hun kleinkinderen op een gemoedelijke manier laten aankleden.

De Tijden is het beste te omschrijven als een moderne versie van een dorpswinkel. Het persoonlijk contact met de klant is belangrijk en wordt als zodanig ook uitgedragen: er wordt geluisterd naar de wensen van elke bezoeker; er wordt de tijd genomen, de klant wordt er op een ontspannen manier geholpen en krijgt er het juiste advies. Dit is tegenwoordig niet overal een vanzelfsprekendheid meer. Winkelen gebeurt veelal anoniem en de klant wordt op veel plaatsen als een nummer beschouwd. Niet bij De Tijden, want zij passen alle goede eigenschappen uit vervlogen tijden eigentijds toe en beschikt over een exclusief aanbod in vrije tijds- en zakelijke kleding en alles wat daar tussen zit. Voor de heren zijn dit merken als Gant, Hugo Boss en Pal Zileri en de dames kunnen zich kleden in o.a. Hugo Boss Orange, IKKS en Xandress. Met de komst van De Tijden baby & kindergoed is er nu ook voor kinderen in de stijl van de De Tijden een origineel aanbod met merken als Gant, IKKS en Replay.

In een kort tijdsbestek (7 jaar) is De Tijden er in geslaagd uit te groeien tot een niet meer weg te denken winkelbedrijf in het centrum van Prinsenbeek. Een prestatie die gerust als opmerkelijk mag worden beschouwd, gezien het kledingaanbod van de gevestigde orde in o.a. de binnenstad van Breda. Net als Prinsenbeek zelf, is De Tijden nog volop in ontwikkeling. De opening van De Tijden baby & kindergoed is dan ook beslist niet het laatste wat we van deze unieke onderneming mogen verwachten.

De Tijden mannengoed
Groenstraat 14-1
De Tijden vrouwengoed
Beeksestraat 32
De Tijden baby & kindergoed
Beeksestraat 30

Tel.: 076-549 45 14
info@detijden.com

terug