Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Dubois Dierenpension
In rubriek: Dierenpension
Grintweg 18
5412578
Het dierenpension van de familie Dubois is van de voorjaarsvakantie tot en met de herfstvakantie dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 19.00 uur.

U kunt uw huisdier op werkdagen en zaterdag tussen 10.00 en 11.00 uur en op vrijdag ook tussen 19.00 en 20.00 uur wegbrengen en ophalen, zo wordt een rustige omgeving voor de dieren gecreëerd.
Er zijn 70 plaatsen voor katten. De katten leven in een van de twee grote kattenhokken die ook over een buitenruimte beschikken.

De maaltijden bestaan uit blikvoeding, daarnaast is continu brokvoer beschikbaar. De voeding is inbegrepen in de dagprijs van €5. Uw kat kan in het dierenpension verblijven vanaf het moment dat hij volledig is gevaccineerd, dus na de 2e vaccinatie op 12 weken leeftijd. De jaarlijkse vaccinatie tegen katten- en niesziekte is vereist (liefst 3 weken voor aankomst in het pension). Ontwormen is gewenst.

Voor honden beschikt dit dierenpension over maximaal 30 plaatsen. Er zijn 26 (niet-verwarmde) hokken beschikbaar, soms worden 2 honden uit hetzelfde gezin samen geplaatst. Elke hond beschikt ook over een eigen buitenhok. Bovendien kan hij (individueel) buitenspelen op de speelweide.

Uw hond krijgt brokvoer, wanneer hij dit niet lust is er ook diner beschikbaar, dit alles is in de dagprijs van €10 inbegrepen. De jaarlijkse cocktailvaccinatie en vaccinatie tegen kennelhoest (3 weken voor aankomst in het pension) zijn verplicht. Pups dienen eveneens volledig te zijn gevaccineerd. Vooraf ontwormen is gewenst.

Wanneer uw huisdier in verband met zijn gezondheid medicatie of dieetvoer gebruikt kunt u dit meegeven, men zal dan zorgdragen voor het toedienen hiervan. Wanneer uw huisdier ziek wordt tijdens het verblijf wordt, indien mogelijk, contact opgenomen met de dierenarts van de eigenaar.
terug