Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Rijsbergse Vliegerdagen

Beide dagen zijn er doorlopend demonstraties, shows en activiteiten op onze velden aan de Tiggeltsestraat 13 in Rijsbergen.
Op de zaterdagavond is er het nachtvliegeren. De aanvang is om 20.00 uur, dan begint het optreden van de Taikidoki's van Feniks Taiko (japanse drums), bij het invallen van de duisternis starten we met de lampionnenoptocht voor de kinderen. Vorig jaar waren er maar liefst meer dan 200 kinderen die meeliepen. Voor lampionnen is gezorgd. Onze wethouder van de gemeente Zundert, de Heer J. Aarts, opent het nachtvliegeren, door het startsein te geven voor de lampionnenoptocht. Zodra de kinderen weer terug zijn kunt u gaan genieten van een nachtvliegershow en diverse demonstraties die door de deelnemers verzorgd worden.

Deelnemers uit binnen en buitenland nemen deel aan de Rijsbergse Vliegerdagen, we hebben deelnemers uit Nederland, Belgie, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Zwitserland. Tevens zijn er vele prijswinnaars van internationale vliegerevenementen aanwezig in Rijsbergen, evenals kampioenen in hun tak van de vliegersport. Er is een demoveld waar uitleg gegeven wordt over de vliegersport, met onder andere de geschiedenis van de vliegers. Ook laten we hier verschillende soorten vliegers zien en nog veel andere zaken die met de vliegersport te maken hebben.

Zowel op zaterdag en zondag is ervan 10.00-17.00 uur veel te zien en te beleven op de vliegervelden aan de Tiggeltsestraat 13 te Rijsbergen. Op zaterdagavond vanaf 20.00 uur het nachtvliegeren. Voorafgaande aan het nachtvliegeren stellen we een aantal teams en hun vliegers aan u voor. Ook is er een optreden van de Belgische  Vrije Zwaaiers uit Sint Lenaarts.