Berichten voor Princenhage
  Nieuwsarchief
  Evenementen
  Zoek winkel of onderneming
  Uitgaan en eten
  Winkelen in België/Frankrijk
  Princenhage in foto's
  Kerkelijk leven, moskee
  Weerberichten
  RECLAMEFOLDERS
  Albert Heijn
  Aldi Supermarkt
  Dirk van den Broek
  Etos Princenhage
  ISPC-Hanos
  Jumbo
  Lidl Prinsenbeek en Breda
  Makro aanbiedingen
  Sligro folders
  Winkelhart Etten-Leur
  Apotheken
  Banken/geldautomaat/Mr Cash
  Bibliotheek, digitheek
  Brandweer
  Dierenzaken
  Dokters, geneesheren, tandarts
  Gas en licht, energie
  Links naar andere sites
  Gemeente, afval, zorg, vervoer
  Internet, WiFi
  Musea
  Onderwijs, kinderopvang
  Politie
  Postkantoor
  Sport / recreatie
  Televisie kijken
  Verenigingen, sociaal werk
  Wonen in Princenhage
  Wijkraden in de omgeving
  Wijkblad-Lapteen-De Stem
  Princenhage in een notedop
  Colofon
  Genealogie Kuipers
  Zonwering Breda Nooren van der Avoird

 

 

 


Franciscuskoor vraagt nieuwe koorleden...
Het Franciscuskoor bestaat momenteel uit 13 leden, een dirigent en een organist. Ons repertoire is veelzijdig en bestaat uit prachtige liturgische gezangen. Op de kerkelijke feestdagen is de zang tijdens de vieringen een belangrijk onderdeel van de liturgie en een goed en betrokken koor is daarbij onmisbaar. Onze repetities zijn elke dinsdagavond vanaf 19.30 uur tot 21.45 uur in de Martinuskerk in Princenhage.

Zoals u waarschijnlijk al weet heeft het Franciscuskoor jaren achtereen alle vieringen op de feestdagen bij de Broeders Kapucijnen in Breda opgeluisterd. Nu het klooster is opgeheven heeft het koor een thuis gevonden in de Martinusparochie. In de Martinuskerk kunnen we tweemaal in de maand op de zondag zingen. Ons streven is om toch minsten drie-maal in de maand een dienst op te luisteren. Gelukkig zijn we ook van harte welkom in de Michaelkerk, (Hooghout) en in de Anthoniuskerk (de kathedraal) zodat we in deze parochies ook een enkele keer zullen gaan zingen.

U hebt al gemerkt dat het Franciscuskoor een klein koor is, maar wel een echt kerkkoor, dat mensen blij maakt en uitnodigt mee te vieren; een koor met heel gemotiveerde koorleden. Maar, omdat het koor klein is, is het ook erg kwetsbaar ! Daarom zijn we op zoek naar aanvulling c.q. versterking van alle stemmen. Wij nodigen u uit eens te komen kijken, hoe het zingen op zo'n repetitie u bevalt. U hoeft geen koorervaring te hebben, die ervaring komt vanzelf wel.

Kom gerust kijken, dus meedoen ! Neem hiervoor tevoren contact op met de dirigent van het Franciscuskoor, telefoon : 076 5150503.
U bent van harte welkom !


Overige nieuwsberichten